Floraria Vany

Buchetarim cu imaginatie!

Despre Noi

Fie că e vorba de o nuntă, un botez, o aniversare specială sau un eveniment de firmă, conferinte si seminarii, apelati cu încredere la serviciile noastre. Vă oferim aranjamente florale de la cele mai simple la cele mai complexe, încadrându-ne în bugetul specificat de client.

Categorii de produse:

- Buchete (combinate si de trandafiri)

- Accesorii nunta ( buchete mireasa si nasa, lumanari, aranjamente masa, corsaje, cocarde, aranjamente prezidiu)

- Accesorii botez (lumanari baietel si lumanari fetita) -Aranjamente florale (business, decorative, evenimente, cosuri, aranjamente de iarna)

- Aranjamente florale decorative (bonsai, bambus, orhidee, aranjamente de interior, aranjamente florale pentru birou, aranjamete florale de exterior)

- Accesorii (lumanari personalizate, vaze, felicitari)

- Aranjamente pentru ocazii (aranjamente pentru sarbatorile de iarna, aranjamente pentru Valentine's day) Florăria Vany este locul unde vei găsi mereu un mod inedit şi plăcut de a le spune oamenilor dragi "La mulţi ani!", "Te iubesc", "Mulţumesc","Fă-te bine!", "Felicitări" sau "Îmi pare rău".

De mai bine de 30 de ani suntem pe piaţa românească pentru a oferi serviciile noastre de calitate şi pentru a ne ajuta clientii să-şi exprime sentimentele şi aprecierea.

Cea mai importantă apreciere pentru noi este încântarea celor care se bucură de serviciile noastre, iar pentru asta:

1) Oferim cele mai proaspete buchete şi aranjamente florale, făcute de designeri pasionaţi şi creativi.

2) Alegem cele mai proaspete, mai frumoase şi mai exotice flori.

3) Avem o gamă largă de produse şi servicii pentru orice ocazie şi de aceea suntem alături de clienţii noştri în fiecare moment important, fie că este vorba despre un eveniment personal sau unul profesional.

Livrăm flori la domiciliu!

Ore Livrare:

Livrarea se face in timpul programului normal de lucru dupa urmatorul program:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Sambata: 09:00 - 16:00

Timp de livrare: pentru Buchete livrare se face in maxim 24 de ore de la plasarea comenzilor.

Pentru Plantele decorative livrare se face pe baza de comanda si dureza maxim o saptamana. Pentru Produsele din categoriile Nunti si Botez livrarea se face in doua saptamani. Pentru Aranjamente livrare se face in fuctie de complexitatea aranjamentului si variaza intre 1 si 7 zile lucratoare (pentru florile mai exotice este necesar comanda speciala).

La noi gasiti aranjamente pentru orice evenimente. Fie ca aveti nevoie de un buchet pentru a-l darui persoanei iubite, un aranjament pentru biroul de la serviciu sau de aranjamentele pentru nunta dumneavoastra, noi va stam tot timpul la dispozitie.

Livrarea se face doar in Bucuresti!

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: RO5990022

Reg Comertului: J40/13611/1994